Liquicity Festival

Liquicity Festival datums

Liquicity Festival 2022
17-07-2022

Liquicity Festival is een jaarlijks muziekfestival dat plaatsvindt in Noord-Scharwoude, Nederland en is gewijd aan de drum and bass-muziekgenre. Het festival werd voor het eerst gehouden in 2012 en sindsdien is het uitgegroeid tot een van de grootste drum and bass-festivals in Europa. Het festival trekt jaarlijks duizenden bezoekers uit verschillende delen van de wereld en biedt een platform voor de beste drum and bass-artiesten om hun muziek te laten horen.

Het Liquicity Festival wordt gehouden in Noord-Scharwoude en biedt twee dagen vol met muziek, dans en entertainment. Het festival biedt verschillende podia, waaronder een hoofdpodium en verschillende kleinere podia waar de artiesten optreden. Naast de muziek biedt het festival ook een breed scala aan activiteiten, zoals workshops, kunstinstallaties, foodtrucks en een marktplaats waar bezoekers handgemaakte producten en kunstwerken kunnen kopen.

Liquicity Festival richt zich voornamelijk op de drum and bass-muziekgenre, maar het biedt ook optredens van artiesten uit andere elektronische muziekgenres, zoals techno en house. Het festival trekt jaarlijks artiesten uit verschillende delen van de wereld en heeft in het verleden optredens gehad van bekende drum and bass-artiesten zoals Netsky, Sub Focus, Chase & Status en Wilkinson.

In de loop der jaren is Liquicity Festival uitgegroeid tot een van de belangrijkste drum and bass-festivals in Europa en het blijft groeien in populariteit. Het festival biedt niet alleen een platform voor artiesten om hun muziek te laten horen, maar biedt ook een unieke ervaring voor bezoekers om te genieten van de drum and bass-muziek en om deel te nemen aan de verschillende activiteiten en workshops die worden aangeboden. Als je van drum and bass-muziek houdt, is Liquicity Festival zeker een bezoek waard.