Red hat society day

Op 25 april vieren de Red Hat Society-leden over de hele wereld een belangrijke mijlpaal – de verjaardag van hun oprichting. De Red Hat Society is een internationale gemeenschap van vrouwen die samenwerken om op elke leeftijd vreugde en vriendschap te vinden. Dit artikel zal een blik werpen op de geschiedenis van de stichting van de Red Hat Society, wat de organisatie doet en hoe de Red Hat Society-dag wordt gevierd.

De oprichting van de Red Hat Society

De Red Hat Society werd in 1987 opgericht door Sue Ellen Copper. Als een flitsende rode hoed in een antiekwinkel haar aandacht trok, besloot ze om de hoed voor zichzelf te kopen en een groep vrouwen uit te nodigen om samen te komen om plezier te hebben en te genieten van elkaars gezelschap. Ze noemde de groep de “Red Hat Society” en koos purper als de kleur voor de kleding van alle leden.

Een Gemeenschap voor Vriendschap en Vrolijkheid

De Red Hat Society is opgedeeld in regionale en lokale afdelingen, genaamd “chapters”, waar vrouwen elkaar ontmoeten om activiteiten te delen zoals speciale evenementen, theekransjes, reizen en verjaardagsfeestjes. Het doel is om vrouwen van alle leeftijden de mogelijkheid te bieden om gelijkgestemde vriendinnen te ontmoeten en samen plezier te beleven. Vrouwen die ouder zijn dan 50 dragen rode hoeden en paarse kleding, terwijl vrouwen jonger dan 50 roze hoeden dragen en blauwe kleding.

De viering van Red Hat Society-dag

Op Red Hat Society Day vieren de leden hun gemeenschap door evenementen te organiseren en verjaardagsfeestjes te houden. Sommige chapters gaan uit eten, anderen maken een uitstapje, en weer anderen houden picknicks of feestjes op het strand. De activiteiten zijn afhankelijk van de regio en de voorkeur van de leden van dat chapter.

Veelgestelde vragen over de Red Hat Society

Wat als ik jonger dan 50 jaar ben?

Als je jonger bent dan 50 jaar, kun je lid worden van de Red Hat Society, maar je moet roze hoeden dragen en blauwe kleding.

Moet ik een rode hoed en paarse kleding dragen?

Ja, als je ouder bent dan 50, moet je een rode hoed en paarse kleding dragen. De richtlijnen van Red Hat Society geven aan dat je jezelf op elke leeftijd mag uitdossen in rood en paars, maar leden worden aangemoedigd om de traditie te respecteren.

Hoeveel kost het om lid te worden van de Red Hat Society?

De kosten om lid te worden van de Red Hat Society verschillen afhankelijk van de chapter. De meeste chapters vragen om een jaarlijkse bijdrage en sommige vragen om een registratievergoeding. Echter, de meeste chapters gaan creatief om met hun budget en houden hun activiteiten betaalbaar.

Wat voor activiteiten organiseert de Red Hat Society?

De activiteiten variƫren per chapter, maar de Red Hat Society organiseert vaak theekransjes, uitstapjes, reizen, verjaardagsfeestjes en andere sociale evenementen. Het doel is om vrouwen met elkaar te verbinden en ervoor te zorgen dat ze plezier hebben, ongeacht hun leeftijd.

Hoeveel hoofdstukken heeft de Red Hat Society?

De Red Hat Society heeft duizenden chapters over de hele wereld. Het is een internationale gemeenschap van vrouwen die samenwerken om elke dag te vieren en versterken hun liefde en vriendschap met elkaar.

Conclusie

Als je op zoek bent naar een manier om vreugde, vriendschap en plezier te vinden, overweeg dan om lid te worden van de Red Hat Society. Het is een gemeenschap van vrouwen van alle leeftijden die samenkomen om nieuwe vriendinnen te vinden, avonturen te beleven en elkaars leven op te peppen. Met Red Hat Society-dag gevierd over de hele wereld in april, is het de perfecte tijd om betrokken te raken en de sfeer van positieve energie en kameraadschap te ervaren.